Actualitzat el 20/03/2018

Els Quicos ja tenen cançoner

El grup tortosí celebra amb un llibre el seu 25è aniversari

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ja tenen el seu cançoner. Lo cançoner (Cossetània, 2018) reuneix totes les cançons del grup amb acompanyament d'acords, una història gràfica d'Iñaki Copoví i una cronologia des de la primera actuació, el Nadal de 1992 al bar La Finestra de Tortosa.
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Il·lustració: Iñaki Copoví

Lo cançoner reuneix més de 120 cançons, ordenades alfabèticament, amb les lletres, els acords d'acompanyament i una breu sinopsi sobre les circumstàncies en què es va escriure cadascuna. Un pròleg del periodista Josep Lluís Villa (que és pràcticament un petit assaig sobre la trajectòria, el tarannà i la rellevància social del grup), una historieta gràfica d'Iñalki Copoví (que, a més de dibuixant, va ser tècnic de so i 'assessor de màgia' del grup) i una cronologia final completen aquest volum amb què els Quicos celebren el seus primers vint-i-cinc anys de vida. 

Aquest és el quart llibre dels Quicos, que anteriorment havien publicat, sempre amb l'editorial Cossetània: Lo llibre de música (2006), on es narrava la història del grup amb motiu del seu quinzè aniversari; La Taverna di Enrico (2011), sobre l'espectacle que presenten cada any a la Festa del Renaixement de Tortosa, i Lo còmic dels Quicos (2015), amb una sèrie de tires còmiques del mateix Iñaki Copoví, amb els Quicos com a protagonistes, publicades al setmanari L'Ebre entre els anys 2009 i 2014.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]