Etiqueta el noi i el mut de ferreries

Així va ser el primer concert dels Quicos

Filmacions inèdites de la primera actuació del grup tortosí al bar La Finestra, avui fa 30 anys

Avui, 15 de desembre, es compleixen 30 anys del primer concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Va ser el 1992, al bar La Finestra de Tortosa. Amb aquest motiu, el grup ha publicat unes imatges inèdites gravades en aquella actuació. 

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre torna al format habitual

Hi actuaran Carmen París i Jaume Arnella amb Corrandes Són Corrandes, entre altres

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre torna enguany a l'Hort de Cruells, a Roquetes, després que el 2020 s'hagués de suspendre i el 2021 es fes en un recinte alternatiu amb restriccions. El 26 i 27 d'agost, hi actuaran Carmen París, Jaume Arnella amb Corrandes Són Corrandes i els Quicos, entre altres.

L'hort de la música reverdeix

Torna a celebrar-se el Tradicionàrius de Roquetes

Després que l'estiu passat s'hagués de suspendre a causa de la pandèmia, enguany torna el Tradicionàrius de Roquetes, l'Hort de la Música. Els dies 27 i 28 d'agost, hi actuaran l'Elèctrica Dharma, els Quicos, Joseret i la seva Rondalla i l'espectacle A vore.

55 dies tancats i cantats

Els Quicos estrenen un documental amb les seves actuacions durant el confinament

Just quan es compleix el primer aniversari del confinament domiciliari decretat pel govern de l’Estat espanyol, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries treuen a la llum un documental que recull aquells 55 dies històrics a través dels missatges i cançons que els músics ebrencs van fer cada dia.

A Roquetes es cantava i es canta

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre, el 24 d'agost i el 13 i 14 de setembre

El XXVI Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre s'obrirà el 24 d’agost: els Quicos homenatjaran els cantadors de jota ebrencs i també actuaran Coetus i Clau de Lluna. El 13 i el 14 de setembre, es commemorarà el centenari de Pete Seeger amb una exposició, un cinefòrum sobre la cançó social i un concert.

Pastorets folk

Els Quicos, al 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Lo misteri de Nadal és el primer repertori que van interpretar els Quicos i, evolucionant i creixent du ja 26 anys de representacions. Enguany, abans de passar per Sant Jaume d'Enveja, Tortosa, Reus i Barcelona, el grup explicarà la història del seu espectacle nadalenc al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

25 anys de Tradicionàrius a Roquetes

El 25 d'agost, a l'Hort de Cruells i amb entrada gratuïta

Un concert especial dels Quicos amb La Lira de Roquetes, el duo format per Botifarra i Miquel Gil, l'acordionista basc Kepa Junkera i la rondalla de Joseret, entre altres, formen la programació de la XXV edició del Tradicionàrius a Roquetes, que ha organitzat ininterrompudament l'agència Túbal.    

Els Quicos ja tenen cançoner

El grup tortosí celebra amb un llibre el seu 25è aniversari

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ja tenen el seu cançoner. Lo cançoner (Cossetània, 2018) reuneix totes les cançons del grup amb acompanyament d'acords, una història gràfica d'Iñaki Copoví i una cronologia des de la primera actuació, el Nadal de 1992 al bar La Finestra de Tortosa.

Quin pessebre

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries canten nadales aquest 28 de desembre al CAT

El Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia acomiadarà aquest 28 de desembre el 2017 amb una cita que és tot un clàssic: Lo misteri de Nadal, l'espectacle nadalenc del grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (21.30 h). Tot un pessebre ambientat amb baldanes, pastissets, borraines amb mel...

25 anys a la carretera (en Renault 4L)

Els Quicos celebren el 25è aniversari amb una gira especial i un llibre cançoner

El proper 15 de desembre farà 25 anys que Quico el Célio i el Noi –el Mut de Ferreries i la resta d'integrants s'hi afegirien després– van fer el seu primer concert al bar La Finestra, de Tortosa. El grup celebrarà el 25è aniversari amb una gira especial durant tot el 2018 i la publicació d'un llibre cançoner.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]