Actualitzat el 02/05/2018

Neix Rumbesca

La Setmana de la Rumba a Girona canvia el nom i amplia el radi d'acció a pobles veïns

La Setmana de la Rumba a Girona, que se celebra des de ja fa uns anys, canvia enguany de nom. Passa a dir-se Rumbesca i programa activitats a diversos barris de la ciutat i també a alguns pobles veïns, com una eina de suport per la Candidatura de la Rumba a la Unesco. 

Miquel Serviole actuarà amb Muchacho y los Sobrinos i farà un taller de guitarra. Foto: Arxiu del festival

Les activitats de Rumbesca arrencaran el dijous 3 de maig al cinema Truffaut amb la projecció el documental sobre el rumber del Carrer de la Cera Petitet i un cinefòrum posterior amb el seu director, Carles Bosch (19 h). El mateix dijous, al Casal Independentista El Forn actuarà Acorde a Ti (20 h).

El divendres 4 de maig, al centre cívic Onyar actuaran els grups Jaleo y Pólvora i Merkado Negro (19.30 h), mentre que al centre cívic de Sant Julià de Ramis es podrà sentir a partir de les 23 h Muchacho y los Sobrinos i Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic.
 
El dissabte 5 de maig, a partir de les 10 h, l'Espai Marfà acollirà tallers gratuïts amb Dani Ibáñez (caixó), Miquel Serviole (guitarra) i Joan Garriga (acordió). I a la tarda, a partir de les 17 h, al Parc del Migdia s'instal·larà un Rumbòdrom, un espai de rumba per a tota mena de públic animat per Meritxell Cardellach i Txarly Brown, Dos Pardalets (Marc Serrats i Carles Belda) i una producció pròpia del festival: l'Orquestra Rumbesca. El mateix dissabte a la nit, al Local Social de Quart actuaran els grups El Cigarrito de Después i Arrels de Gràcia.
 
Rumbesca es tancarà el diumenge 6 de maig amb un parell d'actuacions més: al migdia, al pati de bàsquet Torre Taialà, la proposta de rumba familiar Dantuvi i la Canalla, i a la tarda, al Shopp Out, Los Hermanos Fernández.

Navega per les etiquetes

GironaRumbescaRumba catalana

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]