Actualitzat el 03/12/2018

Primeres confirmacions del Tradicionàrius 2019

Roger Andorrà inaugurarà el festival l'11 de gener amb 'Electrogralla'

El festival Tradicionàrius, que celebrarà la XXXII edició de l'11 de gener al 12 d'abril, ha presentat part de la seva programació: hi actuaran Roger Andorrà, Caïm Riba, la Cobla Catalana dels Sons Essencials, Joana Gomila amb Lali Ayguadé, Botifarra amb Ahmed Touzani, Coetus, 21 Boutons, etc.  
Roger Andorrà. Foto: Arxiu Tradicionàrius

Obertura grallera: l'11 de gener de l'any vinent el festival Tradicionàrius aixecarà el teló al CAT de Gràcia amb l'espectacle Electrogralla, del sallentí Roger Andorrà, després del seguici inaugural amb Kabum i el col·lectiu Guirigrall i de la inauguració de la mostra commemorativa dels 35 anys de la colla de grallers La Pessigolla.

El festival continuarà al llarg dels següents mesos amb música d'arrel per a tots els gustos al CAT: Caïm Riba hi presentarà el disc Nararai (17 de gener); la Cobla Catalana dels Sons Essencials presentarà en el marc del Circuit Folc el disc Si són flors, floriran (18 de gener); la cantant Joana Gomila i la ballarina Lali Aiguadé presentaran l'espectacle Sa mateixa (7 de febrer); el tradicional ball de carnaval l'animaran el grup Flowk i els duos Quedem en Paus i 21 Boutons (1 de març); Pep Gimeno Botifarra i Ahmed Touzani presentaran el seu disc conjunt De banda a banda del Mediterrani (15 de març), i el grup Coetus presentarà un àlbum amb títol similar i esperit igualment de concòrdia, De banda a banda (5 d'abril).

Navega per les etiquetes

Tradicionàriusfolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]