Actualitzat el 22/12/2018

Pastorets folk

Els Quicos, al 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Lo misteri de Nadal és el primer repertori que van interpretar els Quicos i, evolucionant i creixent du ja 26 anys de representacions. Enguany, abans de passar per Sant Jaume d'Enveja, Tortosa, Reus i Barcelona, el grup explicarà la història del seu espectacle nadalenc al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran Lo Misteri de Nadal a Sant Jaume d'Enveja (23 de desembre, Auditori), a Tortosa (25 de desembre, Auditori Felip Pedrell), Reus (26 de desembre, Teatre Bràvium) i Barcelona (Centre Artesà Tradicionàrius, 27 de desembre). A l’Auditori de Tortosa, el grup estarà acompanyat del Cor Flumine. A més, presentaran al públic duess noves nadales populars que han pogut incorporar al repertori gràcies a aportacions de gent de la Ràpita i del Delta de l’Ebre. Abans, per anar fent boca, totes les nadales del concert que van gravar-se en un disc homònim (DiscMedi, 2002), sonaran aquest dissabte 22 de desembre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]