Actualitzat el 07/05/2019

El mes més mediterrani

La 7a Mostra Viva de València es farà del 5 al 20 d'octubre

El festival multidisciplinar Mostra Viva del Mediterrani, que els darrers anys ha reforçat la presència musical amb propostes de qualitat d'arreu del Mare Nostrum, ja té dates i lema per a la setena edició: del 5 al 20 d'octure, 'El mes més mediterrani'.  
Concert d'Elena Ledda al Palau de la Música de València, en el marc de la Mostra Viva 2018. Foto: Arxiu Mostra Viva

El festival, que des del 2013 ha reprès l'esperit amb què es va celebrar l'antiga Mostra Viva als anys vuitanta del segle passat, presentarà una programació cultural centrada ens els països de la conca del Mediterrani, donant cabuda a artistes plenament consolidats al costat de joves emergents, als quals se'ls vol donar en aquesta nova edició un protagonisme especial.

Sota el paraigua de la Mostra, la Trobada de Música del Mediterrani tindrà la seu al Palau de la Música. També es tornaran a celebrar l'Aplec de Dansa –la segona edició–, el cicle Arts al Carrer, l'Encontre d'Escriptors –que l'any passat no es va fer–, el Narració Oral, Arts Visuals i la Mostra Educativa, entre altres cicles temàtics.

La Trobada de Música del Mediterrani es va presentar l'any passat potent i renovada, amb la direcció artística de Josep Vicent Frechina: hi van actuar i fer tallers especialitzats la cantant sarda Elena Ledda –que ja havia actuat a les antigues Trobades que s'havien fet a València als anys vuitanta–, la turca Çigdem Aslan, la bosniana Amira Medunjanin, el valencià Jonatan Penalba, l'Orquestra Flamenca de Flautes de València i el cantautor Andreu Valor al costat de la Banda de l'Olleria i el Cor de l'Eliana.

Navega per les etiquetes

MediterraniValènciaMostra Viva

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]