Actualitzat el 13/09/2019

Aliança entre el Tradicionàrius i el Babel Arts

Roger Andorrà, Oratnitza i Mamacity actuaran el 28 de setembre al CAT de Gràcia

El Centre Artesà Tradicionàrius i les sessions Babel Nights s'han unit per programar propostes conjuntament a la ciutat de Barcelona. El primer fruit d'aquesta col·laboració durà al CAT de Gràcia, el 28 de setembre, les actuacions de Roger Andorrà, Oratnitza i Mamacity
El grup búlgar Oratnitza Foto: A. Mihaylov
 
El Centre Artesà Tradicionàrius ha acollit les sessions a Barcelona de Babel Nights -una sèrie de festes mensuals, promogudes per Babel Arts, que se celebren també a Amsterdam, París i properament a més ciutats– des de març de 2019. A partir d'aquest setembre, però, aquesta proposta se suma a la programació regular de la casa.

La idea original de les Babel Nights va sorgir al festival Babel Sound d'Hongria, i consisteix a programar i connectar diferents propostes de World Music i diverses disciplines artístiques. La novetat de les properes sessions de Babel Nights Barcelona serà la incorporació d'una banda de música d'arrel catalana, que s'afegirà a les propostes habituals de fusions artístiques i d'artistes d'arreu del món.

Aquesta tardor, les sessions tindran lloc al CAT el 28 de setembre, el 26 d'octubre, el 23 de novembre i el 21 de desembre. En la primera, el 28 de setembre, hi actuaran Roger Andorrà presentant el projecte Electrogralla; els búlgars Oratnitza amb Ethnobass, una proposta de música tradicional búlgara fusionada amb sons globals i contemporanis, i la banda barcelonina Mamacity, amb músics d'arreu d'Amèrica i un repertori ballable i festiu, basat en la salsa de Puerto Rico i Nova York.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]