Actualitzat el 05/02/2020

Torrent mira a l'Orient

La Ruta de la Seda, protagonista al III Festival Arrels

La tercera edició del festival Arrels, que s'està fent aquesta setmana a diversos espais de Torrent, para una atenció especial a l'antiga Ruta de la Seda, eix econòmic, però també cultural, que ha connectat el Mediterrani amb l'Àsia central.
Ballarins de la companyia de Rina Nikova dansant a Jerusalem Foto: Arxiu Festival Arrels 

Les activitats d'aquesta tercera edició van arrencar ahir, dimarts 4 de febrer, amb el concert didàctic Carmesina i Tirant a l'Auditori, un recital de cants i músiques tradicionals valencianes amb l'Ensemble Citra al centre de majors Santa Elena i la conferència de Germán Navarro, El Mediterrani i la Ruta de la Seda, al Museu Comarcal Horta Sud.

Aquest dimecres, 5 de febrer, Carles Magraner oferirà a l'anic mercat La Seda Il·lustrada (20 h). Dijous 6 de febrer, també a l'antic mercat, hi haurà festa i dansa persa amb l'Ensemble Sarvarian (20 h). I encara al mateix espai, el divendres 7 de febrer, es farà una vetllada andalusina amb la dansa dervitx del Yinan Ensemble.

El cap de setmana, les activitats es desplaçaran a l'Auditori. El dissabte 8 de febrer, La Capella de Ministrers hi oferirà el programa La Ruta de la Seda (20 h), mentre que el diumenge 9 de febrer al migdia el Grup de Ball de Torrent oferirà La Demanà, acompanyat del cantador Josep Aparicio 'Apa' i el multiinstrumentista Eduard Navarro.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]