Etiqueta torrent

Torrent mira a l'Orient

La Ruta de la Seda, protagonista al III Festival Arrels

La tercera edició del festival Arrels, que s'està fent aquesta setmana a diversos espais de Torrent, para una atenció especial a l'antiga Ruta de la Seda, eix econòmic, però també cultural, que ha connectat el Mediterrani amb l'Àsia central.

Teoria i pràctica del folk a Torrent

Hilari Alonso i Xavier de Bétera, al cicle Música al Museu Comarcal de l'Horta Sud

Cada juny l'entranyable pati del Museu Comarcal de l'Horta Sud, a Torrent, acull concerts de folk i música tradicional que, coordinats per Josep Vicent Frechina, es complementen amb conferències i presentacions al voltant de la música valenciana. Enguany, amb Hilari Alonso i Xavier de Bétera.

Nàpols-Tetuan-València: el triangle de la vida

El segon festival de música i tradició Arrels de Torrent posarà en comú sons populars de les tres ciutats

Ja s'ha presentat la segona edició del festival de música i tradició Arrels, que tindrà lloc a Torrent del 4 al 8 de febrer. Respecte a la primera edició, s'amplien els horitzons i, a la música popular valenciana, s'incorporen propostes vinculades a les tradicions napolitana i andalusina.

Arrels sense barreres

Neix un nou festival de música, patrimoni i tradició a Torrent

A Torrent se celebra, des d'avui dilluns 5 de febrer i fins el proper divendres 9, un nou festival intercultural, Arrels. De la mà de la Fundació Cultural de la Capella de Ministrers es programaran a diversos espais conferències i concerts que posen en relació la música amb la tradició i el patrimoni. 

Juny de folk a Torrent

El Museu Comarcal de l'Horta Sud acull el XIV Cicle de Música Tradicional

Com cada juny, el Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferrís March, a Torrent, organitza una sèrie de concerts de música d'arrel, precedits de xerrades divulgatives. Enguany hi haurà noves veus, antigues cançons de bressol i uns històrics del folk: Jonathan Penalba, Bressolant i Urbàlia Rurana.

Taller familiar d'instruments de canya

Al Museu Comarcal de l'Horta Sud, aquest 29 d'octubre

Què seria de la nostra música popular si no existissin les canyes? Aquest dissabte 29 d'octubre, a les 11.30 h, el Museu Comarcal de l'Horta Sud de Torrent acollirà un taller familiar d'instruments musicals fets amb canya.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]