Actualitzat el 24/02/2020

Es Gall de sa Pastera presenta 'Raval'

Després de dos anys tocant, el grup de folk illenc treu un primer disc amb cançons pròpies

Es Gall de sa Pastera, la banda de pop-folk ballable amb arrels que s'estenen pel Mediterrani, des de Menorca i Mallorca fins a Itàlia, presenta el primer treball d'estudi, Raval (Blau, 2020), on es combinen fandangos, jotes i boleros tradicionals amb composicions pròpies. 
Es Gall de sa Pastera Foto: Arxiu del grup

A Barcelona s'hi van trobar i ajuntar, de manera inesperada, els sis músics que conformen el grup i des d'aleshores, Es Gall de sa Pastera fa dos anys que ret homenatge amb la seva música al ball tradicional illenc. No obstant això, la banda no es limita a fer versions, sinó que a Raval hi podem sentir tot un grapat de cançons pròpies, treballades amb cura, que exploten i fan ballar a ritmes de jotes, fandangos i boleros. El grup el componen Marina Videma, Jordi Cardona, Miquel Bennàsas, Francesc Aparicio i Jordi Orell, provinents de les Balears, i Erica Piolini, arribada a Barcelona des d'Itàlia.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]