Actualitzat el 28/02/2020

Ball cantat sota la lluna i els llumets

Estrenem el clip de "Dalt del cotxe / Un, dos, rat" de Ballaveu

El duet de ball folk Ballaveu presentarà el segon disc, Ball de nit (Segell Microscopi, 2020) aquest dissabte 29 de febrer al Tradicionàrius. I per anar fent boca, us presentem el clip que el grup ha fet amb una de les peces, "Dalt del cotxe / Un, dos, rat". Folk d'arrel, de quilòmetre zero i sense additius. 
Ballaveu

El grup format per Patri Garcia (veu, pandero quadrat i pandereta) i Xavier Rota (veu, guitarra, canya esquerdada i shruti box) es caracteritza per arranjar un repertori basat en el cançoner popular i tradicional català, orientat al ball, amb la veu com a únic instrument melòdic (creant també jocs d'harmonies vocals) i amb una sonoritat orgànica i natural. El repertori l'integren peces que habitualment no s'han interpretat per ballar: romanços ben coneguts com "La presó de Lleida", cançons de bressol com "Mareta, mareta", l'havanera "Vestida de nit", peces reivindicatives com la "Jota per la llibertat"... i també la popular cançó infantil "Dalt del cotxe". Ball de nit s'ha enregistrat a l'estudi de Pau Vinyoles a Esplugues de Llobregat, So.Cat, amb la masterització de Ferran Conangla.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]