Actualitzat el 01/04/2020

"Quan el sol pesa figues..."

Músics de folk confinats interpreten "El càntic de les Vespres" i conviden tothom a sumar-s'hi

Si avui és dimecres, això vol dir que quan el sol es pon haurien de celebrar-se al CAT unes noves Vespres, les sessions de música folk participativa coordinades per Marcel Casellas. El maleït virus no ho permet, però no ha pogut impedir que uns quants músics del folk català en facin una versió confinada.


Una de les grans qualitats de les Vespres dels Dimecres al festival Tradicionàrius, si no la principal, és la poca distància que hi ha entre músics, públic i bevedors en general. De fet, aquesta proximitat és la que fa possible que les vetllades prenguin sovint girs inesperats. Però bé, al mal temps, val més riure, així és que mentre esperem el bon temps podem enyorar les Vespres escoltant la peça conjunta que uns quants músics, tots habituals d'aquestes trobades, han preparat, cadascú des de casa seva. 

Els participants en aquest enregistrament en la distància, mesclat per Pau Vinyoles i realitzat per Marc Vall, són Marcel Casellas (lletra, música i contrabaix), Roger Andorrà (clarinet), Marc del Pino (acordió diatònic), Júlia Font (cors), Heura Gaya (veu solista), Sergi Masalias (gralla), Manu Sabaté (tenora), Marc Vall (percussió) i Queralt Valls (violí).

Aquesta és la partitura i la lletra d'El càntic de les Vespres, per a qui vulgui practicar:

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]