Actualitzat el 24/04/2020

Natura minimíssima

La Companyia MINIMíssimA presenta una actuació confinada amb fotografies d'Albert Bach

La Companyia MINIMíssimA, guanyadora del Concurs Sons 2019, va ser la darrera proposta presentada al Tradicionàrius abans que comencés el confinament. I és també força activa en les sessions #tradialsofà del festival. Aquest divendres 24 d'abril (19 h) es presentarà amb fotos de la natura d'Albert Bach
Foto: Albert Bach

Si fa uns dies us parlàvem de la cançó, plena de natura, que Arnau Obiols havia fet des del seu confinament a l'Alt Urgell, avui us parlem d'una altra iniciativa que mira d'aportar una mica d'oxigen i espais oberts als espais tancats. Aquest divendres 24 d'abril, a Instagram Live, a partir de les 19 h, La Companyia MINIMíssimA oferirà una actuació en què la música es combinarà amb les imatges de la natura captades per un altre artista cugatenc, el fotògraf Albert Bach. Com que no es pot anar a la natura, músic i fotògraf miraran de fer arribar els colors de la natura, ni que sigui a través de les pantalles, a l'interior de les cases. L'actuació forma part de la sèrie de sessions #tradialsofà, que impulsa el Tradicionàrius per tal que no s'aturi l'activitat de la música d'arrel.

De fet, La Companyia MINIMíssimA (o el que és el mateix, el multiinstrumentista Gerard Díaz) està aprofitant aquestes setmanes com un banc de proves i ja ha fet uns quants directes des de casa, amb diversos formats i col·laboracions: un de tot sol, un de poesia amb Aina Serra, un de dansa amb Lali Mateu i Roger Cusidó, un de contes amb David Vila i un altre amb les il·lustracions de Pepon Meneses.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]