Actualitzat el 15/05/2020

El Dansàneu es reformula amb noves dates

El festival de dansa, música i patrimoni a les Valls d'Àneu es farà del 23 al 30 d'agost

El Dansàneu, que havia de celebrar la 29a edició del 30 de juny al 5 de juliol, es farà finalment del 23 al 30 d'agost. La programació definitiva es presentarà abans de Sant Joan. De moment, estan confirmats El Petit de Cal Eril amb Montse Selma, Nilak amb Arnau Obiols i Ovidi 25 amb Factoria Mascaró
El Petit de Cal Eril Foto: Marc Cuscó

Després de setmanes d'incertesa, el Consell Cultural de les Valls d'Aneu, organitzador del festival Dansàneu, ha decidit mantenir la celebració de la 29a edició del festival aquest estiu al Pirineu. Això sí, endarrerint les dates i adaptant la programació a les mesures sanitàries i de protecció que calguin per la situació de crisi sanitària.

Els organitzadors d'aquest esdeveniment que vertebra dansa, música i patrimoni esperen donar a conèixer la programació completa abans de Sant Joan, i treballen per oferir un seguit de propostes úniques i singularitzades amb l'objectiu de donar suport als artistes i als creadors del país, així com de posar en valor el patrimoni natural i artístic d'Àneu: "Més enllà dels molts interrogants que planteja la situació actual, intentarem preservar l'esperit del Dansàneu que es tradueix en una acció de pluja fina, com ens agrada dir-ne, de treball sostingut i de proximitat amb el públic i amb els artistes".

Fa uns mesos, el Dansàneu havia anunciat que el ballarí i coreògraf Cesc Gelabert inauguraria aquesta edició. Ara, es retornarà l'import de les entrades ja venudes a les persones que ho demanin. De moment, els espectacles que ja tenen nova data son el ja previst d'El Petit de Cal Eril amb la ballarina flamenca Montse Selma (recinte firal d'Esterri d'Àneu, 27 d'agost, 23 h); una proposta creada expressament per al festival que reunirà circ i música amb el percussionista Arnau Obiols i el grup de circ i teatre itinerant que en principo havia de fer la cloenda del festival, Nilak (Món Natura Pirineus - Les Planes de Son, 28 d'agost, 19 h) i una nova incorporació: el grup Ovidi 25 amb la Factoria Mascaró, en una producció del Festival BarnaSants (recinte firal d'Esterri d'Àneu, 29 d'agost, 19 h).Navega per les etiquetes

DansàneufolkValls d'Àneu

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]