Actualitzat el 04/06/2020

La música en viu torna al CAT

Jaume Arnella amb Jordi Fàbregas i Manu Sabaté hi actuaran aquest juliol

El Centre Artesà Tradicionàrius ha anunciat les primeres activitats després del confinament. Hi haurà una sessió de Taverna off amb Jaume Arnella i Jordi Fàbregas (1 de juliol), la presentació del disc Tren Seeger. El poder de la cançó (7 de juliol) i l'estrena del concert Los, de Manu Sabaté (9 de juliol).  
Públic al Centre Artesà Tradicionàrius Foto: Josep Tomàs

Tant la presentació de Tren Seeger com el concert Los estaven programats al festival Tradicionàrius i es van haver d'ajornar arran de la pandèmia. Finalment, després de mesos de confinament i incertesa, l'equipament els ha tornat a programar. El 7 de juliol, Arturo Gaya i el grup Tren Seeger presentaran el disc El poder de la cançó (DiscMedi, 2020), on recreen i adapten al català, amb una bona colla d'amics i col·laboradors, algunes de les cançons més emblemàtiques del nord-americà Pete Seeger. I el 9 de juliol, hi haurà concert arran d'escenari amb el clarinetista i graller Manu Sabaté, que presentarà la seva particular visió musical de les llegendes i el folklore vinculat als ossos i les muntanyes.

Abans, però, per anar escalfant l'ambient, l'1 de juliol es reprendrà l'activitat amb una Taverna Off protagonitzada per dues figures cabdals del folk català: el romancer Jaume Arnella i el músic i activista Jordi Fàbregas, que precisament aquesta primavera s'ha acomiadat com a director del CAT i del festival Tradicionàrius. Totes les activitats seran amb reserva prèvia. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]