Actualitzat el 13/07/2020

Joana Gomila al Primavera Pro

Farà una presentació de 'Paradís' en streaming el 23 de juliol

La trobada professional Primavera Pro, en col·laboració amb l'ICEC de la Generalitat de Catalunya, oferirà 9 actuacions en streaming (podeu consultar-les aquí). Destaca el concert que el 23 de juliol oferirà la cantant mallorquina Joana Gomila, presentant el seu Paradís (Bubota Discos, 2020).  
Laia Vallès i Joana Gomila Foto: Juan Miguel Morales 

Després de presentar els dos discos que ha gravat amb el seu nom –Folk Souvenir (Bubota Discos, 2016) i Paradís (Bubota, 2020)– en escenaris com la Fira Mediterrània de Manresa o el festival Tradicionàrius, Joana Gomila, acompanyada als teclats i efectes divesos per Laia Vallès, gravarà un concert en directe a la sala La [2] de l'Apolo de Barcelona. Es podrà veure en obert, la tarda del dijous 23 de juliol, al canal live streaming de la plataforma del Primavera Pro. I posteriorment, com la resta de concerts, quedaran allotjats a l'àrea per a professionals acreditats, disponibles per veure en diferit, juntament amb la informació de contacte de cada artista.

Després de sacsejar el panorama de la música d'arrel amb Folk Souvenir, on acompanyada d'un grup de músics atrevits deconstruïa materials de la música tradicional mallorquina i la cultura popular i pop, Joana Gomila ha fet un nou pas ferm amb Paradís. Aquest cop acompanyada únicament de la teclista Laia Vallès -que ja li havia deixat la petja al treball anterior– ha dibuixat un viatge literal i metafòric per les illes, les illes físiques i les illes que són l'interior de cada persona, incorporant lletres pròpies i multitud de referents.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]