Actualitzat el 31/08/2020

Folk a la Casa de Cultura de Girona

Romaní obre aquest 4 de setembre la nova temporada de concerts a l'Auditori Viader

Aquesta tardor, la Casa de Cultura de Girona recupera alguns dels artistes que s'havien programar la primavera passada i incorpora noves propostes. Entre altres, i en l'àmbit de la música d'arrel, s'hi podrà escoltar Romaní, Tarta Relena, Pedro Burruezo, Criatures, JazzCat i Tecum Terra.
Romaní actuarà el 4 de setembre a l'Auditori Viader

El proper divendres 4 de setembre, el nou trio Romaní, format per l'acordió diatònic del gironí Pere Romaní, la mandolina d'Héctor Beberide i el contrabaix de Joan Tomàs, presentaran un repertori basat en gèneres catalans: jotes, bolangueres, balls plans, rumbes, havaneres i pasdobles, en combinació amb patrons europeus de ball com les masurques, els cercles o les xampanyes. El divendres 9 d'octubre, serà el torn del duo vocal Tarta Relena, amb la seva particular manera de treballar els repertoris tradicionals d'arreu de la Mediterrània. Més música mediterrània el divendres 6 de novembre, amb Pedro Burruezo i el seu grup Nur Camerata dibuixant un recorregut musical des de l'època medieval fins a l'avantguarda amb cants sufís, flamenc, melodies sefardites, etc. El 27 de novembre, el duet de cambra d'arrel Criatures –participants en el Programa d'Acompanyament Artístic de la Marfà– presentarà el seu segon disc, Praxinoscopi (Segell Microscopi, 2019). El 18 de desembre, el combo JazzCat, encapçalat pel flabiolaire Xavi Torrent, presentarà el seu fabulós encaix de la sonoritat del flabiol i el tamborí i les melodies populars en els instruments i les improvisacions jazzístiques. I el divendres 8 de gener, el duo Tecum Terra, finalistes del Concurs Sons 2020, oferiran la seva tel·lúrica amalgama de tonades populars, percussions orgàniques, dansa i teatre.

Tots els concerts comencen a les 20 h a l'Auditori Viader. Les entrades valen 3 euros. Més informació a www.casadecultura.cat.
FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]