Actualitzat el 12/09/2020

Més enllà del tiroliro

El Tradicionàrius a Ràdio 4 obre una nova temporada amb músiques populars dels Alps

Aquest dissabte 12 de setembre, a les 14 h, arrenca una nova temporada del programa Tradicionàrius a Ràdio 4. I per començar, l'espai farà un passeig sonor per la serralada dels Alps i les músiques populars que s'hi han desenvolupat, més enllà del tòpic del tiroliro.  
La cantant suïssa Laurence Revey

L'actriu i cantant en llengua retoromànica Laurence Revey obrirà el passeig panoràmic que el Tradicionàrius farà aquest dissabte per la música popular dels Alps, els cims dels quals s'escampen per uns quants països i donen caràcter a un grup prou divers de cultures. Sonaran també les atrevides experimentacions de l'heterodox trompetista austríac Am Hans Sine, el virtuós mandolinista de Niça Patrick Vaillant formant part de la formació Arco alpino, l'energètic duet austríac Attwenger, el guitarrista austríac Klaus Trabitsch amb la seva proposta colorista, humorista i tropical, la cantant de llengua romanx Corin Curschellas, la parella formada pel guitarrista Michele Pucci i el violinista Giulio Venier, l'acordionista eslovè Bratko Bibič amb una música en què els aires alpins es troben amb els balcànics i el grup de cantants de Niça Corou de Berra, entre altres.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

Navega per les etiquetes

Tradicionàrius a Ràdio 4AlpsFolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]