Actualitzat el 09/12/2020

Oberta la convocatòria artística de la Fira Mediterrània 2021

Poden presentar-s'hi propostes fins al proper 27 de gener

La Fira Mediterrània de Manresa celebrarà la 24a edició del 14 al 17 d'octubre de 2021. La trobada de cultura popular i músiques del món ha obert la convocatòria artística. Poden presentar-s'hi propostes fins al proper dimecres 27 de gener a les dotze de la nit. 
Marala, a la passada Fira Mediterrània Foto: Txus Garcia - Fira Mediterrània

Com en les darreres edicions, la Fira Mediterrània estructurarà la programació de l'edició del 2021 a partir de tres claus: 

Mirades: propostes d'artistes que no treballen habitualment amb l'arrel i que presenten la seva particular mirada cap a la cultura popular i tradicional.

Joves: propostes d'artistes emergents que ja de partida han centrat el seu treball creatiu en l'arrel tradicional.

Present: propostes que posen l'accent en una arrel creativa que no viu aliena a la realitat que ens envolta i que a partir del llenguatge d'arrel i de la cultura popular i tradicional pot parlar i reflexionar del que passa avui a la societat.

Pel que fa als criteris de valoració de les propostes artístiques, es tindran en compte la qualitat i l'interès artístic; l'encaix amb els eixos programàtics de la Fira; el caràcter d’estrena -absoluta, a Catalunya o a l’Estat espanyol-; el recorregut potencial de la proposta; l'interès mostrat cap a la Fira com a espai de trobada, de diàleg i d’intercanvi, i la possibilitat de fer més d’una actuació per facilitar el visionat per part dels professionals acreditats.

En aquest enllaç trobareu informació completa sobre la convocatòria artística de la Fira Mediterrània.

Navega per les etiquetes

ManresaFira MediterràniaFolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]