Actualitzat el 25/01/2021

Mediterrània psicodèlica i distorsionada

Za! i la Transmegacobla, el 30 de gener a Girona i el 26 de febrer a Barcelona

Després d'inaugurar la darrera edició de la Fira Mediterrània de Manresa, l'espectacle que reuneix el duet insrumental Za! amb un quartet de cobla i el duo vocal Tarta Relena, es presentarà el 30 de gener a l'Auditori de Girona i el 26 de febrer a L'Auditori de Barcelona. 
Za! i la Transmegacobla

Música mediterrània amb distorsió i psicodèlia. Aquesta és la base de la proposta que Za! i la Transmegacobla oferiran el pròxim dissabte 30 de gener a les 20 h a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona, en el marc del festival NEU!, i el divendres 26 de febrer a les 20 h a la sala 3 de L'Auditori de Barcelona.

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, el duet de música experimental ZA! presenta el seu projecte més multitudinari, que fusiona la cultura mediterrània tradicional amb la contemporània, per crear un univers fictici però profundament humà i festiu. El grup està format per la MegaCobla –quartet de vents de cobla tradicional nascut d’un taller amb Za! l’any 2018- i el jove duo de transfolk Tarta Relena, que ha revolucionat l’escena catalana.

Junts formen una orquestra atemporal disposada a inventar, amb elements reals, una mediterraneïtat de ciència-ficció en una realitat paral·lela, i que fins i tot resuscita per al cant i la contemporaneïtat una llengua morta i misteriosa com és el fenici. Un projecte que ha comptat amb la coproducció de La Marfà – Centre de Creació Musical i la Fira Mediterrània de Manresa amb la col·laboració de L’Auditori de Barcelona i el centre de creació Fabra i Coats.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]