Actualitzat el 20/02/2021

Festa i llibertat

La Coixinera presenta el disc 'Tenim i tindrem' al Tradicionàrius amb convidats especials

Festa i llibertat, exili i presó, lluita i cultura popular. Són els temes que omplen les cançons folk-rock de Tenim i tindrem (Microscopi, 2020), dels mataronins La Coixinera. Aquest 20 de febrer el presenten al Tradicionàrius (20 h) amb la col·laboració de Miquel Gil, Roc Casagran, Maira Comalat i Pau Benítez
La Coixinera

La presentació del nou disc de La Coixinera va ser un dels primers actes que va haver de suspendre's en l'edició del Tradicionàrius de l'any passat. Però ha arribat el dia i aquest 20 de febrer el grup mataroní pujarà a l'escenari del CAT per presentar un àlbum carregat d'energia sonora i reivindicativa. No hi podran ser ni Lluís Puig ni Vatlònyc, que han prestat les seves veus des de l'exili de Bèlgica.

Però sí que hi seran alguns dels músics que han col·laborat al disc, com el flabiolaire mataroní Pau Benítez, que és qui signa la composició que obre el disc ("Tenim i tindrem"); el cantaor de l'Horta Miquel Gil, que aporta la seva veu gegantina versionant les "Corrandes d'exili" de Pere Quart; el poeta Roc Casagran, que recita a "Direm" i la cantant Maira Comalat, que canta en la revisió de la cançó tradicional "La presó de Lleida", empeltada amb "El cant dels ocells" i clams de manifestacions al carrer per aixecar un cant de llibertat.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]