Actualitzat el 23/02/2021

Nova experiència formativa online al voltant de la glosa

El primer seminari de l'Aula d'Eduglosa es farà aquest març

La branca pedagògica de l'Associació Cor de Carxofa obre les inscripcions, a partir del proper 1 de març, d'un nou projecte de seminaris virtuals per aprofundir en temàtiques relacionades amb la glosa, la comunicació oral i la cultura popular.

Josep Pedrals, el 3 de gener passat al CAT, en la presentació de 'Nadales', amb Iban Beltran i Carles Pegragosa Foto: Josep Tomàs - Centre Artesà Tradicionàrius


Aquestes formacions estan estructurades en tres sessions –d’una durada d’una hora i mitja cadascuna–, que combinen l’intercanvi d’experiències entre diferents territoris o diferents projectes; l’aprofundiment del tema des d’una perspectiva determinada; i la pràctica, generant eines i recursos per poder treballar durant la sessió i fora d’aquesta.

Aquest primer seminari versarà entorn a la construcció i modulació del discurs i tindrà tres sessions. El dimarts 16 de març es treballarà el discurs i la perspectiva de gènere, amb experiències de grups de dones a Euskal Herria i a Menorca. El dijous 18 de març s'analitzarà la figura de la ponicana o gai-jartzaile com a generadora indirecta de discurs, amb impressions d’Euskal Herria i també del Principat. I el dimarts 23 de març, finalment, hi haurà una sessió sobre les eines i els recursos per crear i modular un discurs, a càrrec del poeta Josep Pedrals.

Més informació i inscripcions a www.cordecarxofa.cat i www.eduglosa.cat.

Navega per les etiquetes

glosaEduglosaCor de Carxofa

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]