Etiqueta cor de carxofa

Nova experiència formativa online al voltant de la glosa

El primer seminari de l'Aula d'Eduglosa es farà aquest març

La branca pedagògica de l'Associació Cor de Carxofa obre les inscripcions, a partir del proper 1 de març, d'un nou projecte de seminaris virtuals per aprofundir en temàtiques relacionades amb la glosa, la comunicació oral i la cultura popular.

Folk de l'alçada d'un campanar

El DesFOLCa't de Calaf, del 28 al 30 de juny

El DesFOLCa’t arriba aquest any a la 28a edició. El festival, que se celebrarà del 28 al 30 de juny, reunirà grups de folk de diverses tendències i procedències. Hi haurà concerts de gran format a la plaça Gran, tallers i actuacions per tots els racons del poble... inclòs el campanar. 

Tres dies de danses, tallers i polifonies a la Colònia Tèxtil Cal Pons

El Berguedà Folk, del 7 al 9 de setembre a Puig-reig

El recinte històric de la Colònia Tèxtil Cal Pons, a Puig-reig, acollirà durant un cap de setmana una nova edició -la desena- del Berguedà Folk, amb un intens programa amb tallers de ball, polifonia, ioga... i també concerts i activitats de grups catalans, occitans i francesos. 

Trobada glosadora a Barcelona i Badalona

Cantadors bascos, canaris i catalans, junts el 6 i el 7 de novembre

Bertsolaris bascos, verseadores canaris i glosadors catalans compartiran cantades i coneixements amb diversos actes a Barcelona i Badalona el proper cap de setmana, gràcies a la col·laboració entre les associacions Cor de Carxofa i Mintzola Fundazioa.

Conferència glosada a Torroella de Montgrí

Cor de Carxofa reuneix el seu arxiu al Museu de la Mediterrània

Aquest dissabte 10 d'octubre a les 18 h, al Museu de la Mediterrània hi haurà una presentació ben especial: l'associació Cor de Carxofa, dedicada al foment del cant improvisat, hi presentarà –en prosa i en vers– el seu arxiu documental, que s'integrarà al Centre de Documentació d'aquest museu de Torroella de Montgrí.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]