Actualitzat el 13/04/2021

La fundació Ernest Morató edita un catàleg digital de grups d'havaneres

Vol ser una eina per facilitar el coneixement i la contractació

La fundació Ernest Morató ha editat un catàleg digital de grups d'havaneres actuals. El catàleg és un recurs per facilitar la consulta i la contractació dels serveis dels intèrprets d’havaneres, que ha experimentat un important retrocés per la crisi en el sector cultural derivada de la covid-19. 
Els Barca de mitjana, de Premià de Mar, són un dels grups que apareixen al nou catàleg.

La fundació Ernest Morató acaba d’editar un catàleg digital de grups d’havaneres associats a l’entitat. El catàleg recull un total de 30 grups i solistes que interpreten havaneres en el conjunt de Catalunya i les Illes Balears i proporciona informació sobre cada formació, facilitant les dades de contractació i el material de promoció de cada grup. El catàleg recull també les dades descriptives i tècniques dels grups d’havaneres, la discografia i un vídeo de mostra que les institucions i persones interessades en contractar els serveis d’un grup o solista d’havaneres poden escoltar a través de YouTube.

En ser un recurs digital, el catàleg s'actualitzarà de manera constant a mesura que els grups publiquin novetats discogràfiques o vulguin difondre noves activitats. La publicació ha comptat amb el patrocini del grup empresarial Bardinet-Rom Pujol. El catàleg es podrà consultar a través del web de la Fundació i altres portals especialitzats. Podeu consultar el catàleg en aquest enllaç.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]