Etiqueta havaneres

La fundació Ernest Morató edita un catàleg digital de grups d'havaneres

Vol ser una eina per facilitar el coneixement i la contractació

La fundació Ernest Morató ha editat un catàleg digital de grups d'havaneres actuals. El catàleg és un recurs per facilitar la consulta i la contractació dels serveis dels intèrprets d’havaneres, que ha experimentat un important retrocés per la crisi en el sector cultural derivada de la covid-19. 

Al millor racó del port hi sona una guitarra...

Josep Bastons, a Tradicionàrius a Ràdio 4

L'home de la guitarra (Picap, 2017) és un disc on artistes diversos versionen cançons de Josep Bastons.
El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 convidarà aquest dissabte 16 de desembre el productor del disc, Antoni Mas, per comentar i escoltar alguns dels clàssics més clàssics de l'havanera i la cançó de taverna.

35 anys d'havaneres, sons de mar i taverna

L'Espingari publica el disc 'Havanera estimada'

A dia d'avui, en què la majoria de projectes musicals són efímers, és un fet extraordinari que un grup celebri el 35è aniversari. I és que L'Espingari segueix en actiu després de tots aquests anys, gravant noves cançons i fent gaudir tots els amants de les havaneres amb el seu segell únic i inconfusible.

Sardanes i havaneres a la vora de la mar

Les Anxovetes, Bergantí, Els Cremats, la Cobla Foment del Montgrí i Port Bo, aquest estiu a Platja d'Aro

El Festival Sardanes i Havaneres ocuparà Platja d'Aro del dissabte 9 de juliol al dissabte 26 d'agost: les havaneres ompliran els dissabtes i la música de cobla posarà el toc sonor a les sardanes els dimarts. Aquest és un dels cicles que conformen l'Estereofònics, la programació musical d'estiu de Platja d'Aro. 

Els Cremats fan 20 anys

Palafrugell celebrarà l'aniversari amb un concert que no es poden perdre els amants de l'havanera

Els Cremats celebren els 20 anys de trajectòria i realitzaran una festa al seu poble, Calella de Palafrugell. Aquest dissabte 3 de setembre es reuniran molts dels companys de viatge de la banda per presentar el desè disc, Vintage (DiscMedi, 2016).

Havaneres saleroses

Les Anxovetes publiquen el disc 'En fresc'

El grup gironí Les Anxovetes acaba de publicar el seu primer disc, En fresc (autoeditat, 2015). Són tres veus femenines i una guitarra que treuen suc i frescor a uns quants clàssics de l'havanera i el cant de taverna, a més de presentar alguna nova composició.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]