Actualitzat el 28/04/2021

Los Hermanos Cubero encenen la flama amb Rodrigo Cuevas

Avui han presentat el clip de la cançó "Llama encendida"

Van ser dues de les propostes més destacades a la passada Fira Mediterrània de Manresa, molt diferents en les formes però radicalment unides per un mateix fons. Són Los Hermanos Cubero i Rodrigo Cuevas, que avui han presentat el clip de la seva cançó compartida "Llama encendida".  
Los Hermanos Cubero i Rodrigo Cuevas

L'antiga identificació entre la passió amorosa i el foc, dues grans veus, una guitarra, una mandolina i uns curiosos deixos mexicans. Amb aquests i altres ingredients s'ha cuinat "Llama encendida", una de les cançons que conformen el doble disc Errantes telúricos / Proyecto Toribio (Primavera Labels, 2021), amb un treball dedicat al repertori instrumental del violinista sense solfa de l'Alcàrria Toribio del Olmo i un altre de cançons noves. Tots dos, amb sucoses col·laboracions.

El cantant i folklorista asturià Rodrigo Cuevas va establir una de les fites del festival Tradicionàrius actuant en dues jornades consecutives al Palau de la Música Catalana de Barcelona durant la passada edició. Pel que fa a Los Hermanos Cubero, actuaran al teatre Coliseum de Barcelona, aquest dissabte 1 de maig, en el marc del cicle Nits del Coliseum del Primavera Sound, amb alguns dels músics que han col·laborat al seu nou treball: Amaia, Christina Rosenvinge, Grupo de Expertos Solynieve, Hendrik Rover, Josele Santiago i el mateix Rodrigo Cuevas

Navega per les etiquetes

folkLos Hermanos CuberoRodrigo Cuevas

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]at