Etiqueta rodrigo cuevas

Bèstia escènica

Rodrigo Cuevas brilla al Kursaal en la tercera jornada de Fira Mediterrània

Final de festa caribeny a la Fira Mediterrània de Manresa. Com pot ser que l'espectacle del cap de cartell d'aquesta edició s'acabi amb tot el públic dempeus ballant la incommensurable "Woman del Callao" de Juan Luís Guerra? La culpa de tot la té Rodrigo Cuevas, sacsejador d'esquemes, amant de la llibertat i de la sorpresa. 

Un faune anomenat Rodrigo Cuevas

El músic asturià presenta 'El busgosu de Casares', nou avançament del disc 'Manual de romería'

Cada passa que fa el consolida com a referent del nou folk. I la darrera l'ha feta amb pota de cabra. L'asturià Rodrigo Cuevas es posa en la pell d'un busgosu –variant local del faune llatí i el sàtir grec, símbols de la salvatgia– en el clip de la cançó "El busgosu de Casares", segon avançament del seu segon disc.

Rodrigo Cuevas fa l'animal

L'artista folk asturià presentarà el nou disc 'La romería' a la Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa posa avui a la venda les entrades per assistir al concert de Rodrigo Cuevas, el 7 d'octubre al Kursaal. S'ha fet coincidint amb la presentació del primer tema (“Más animal”) del nou treball discogràfic de l'artista folk asturià, La romería.

Rodrigo Cuevas presentarà nou disc i espectacle a Banyoles

El 30 de juny, dins del festival de la veu (A)Phònica

L'artista asturià Rodrigo Cuevas estrenarà el seu nou disc i espectacle el 30 de juny a l'Estrella Damm Club Natació Banyoles. Serà en el marc de la dinovena edició del festival de la veu (A)Phònica, que es farà a la capital del Pla de l'Estany entre el 30 de juny i el 2 de juliol.

Los Hermanos Cubero encenen la flama amb Rodrigo Cuevas

Avui han presentat el clip de la cançó "Llama encendida"

Van ser dues de les propostes més destacades a la passada Fira Mediterrània de Manresa, molt diferents en les formes però radicalment unides per un mateix fons. Són Los Hermanos Cubero i Rodrigo Cuevas, que avui han presentat el clip de la seva cançó compartida "Llama encendida".  

Honorar el passat

Segona jornada presencial d'una Fira Mediterrània atípica i resistent

Potser una manera de començar a vèncer aquest futur tan negre és honorar un passat que sovint hem menystingut? D'això van tres de les propostes presentades a la segona jornada de la Fira Mediterrània. Gralles a la discoteca, iaies asturianes d’avantguarda i un vell violinista de l’Alcàrria reviscolant.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]