Actualitzat el 28/05/2021

Torna el Dia del Graller, adaptat

La popular festa de Vilafranca del Penedès es farà del 4 al 6 de juny

Son temps peluts i de resistència per a la cultura popular. L'any passat no va poder fer-se el Dia del Graller, que organitza la Coordinadors de Grallers de Vilafranca. Però enguany torna, en un format adaptat, del 4 al 6 de juny i la participació, entre altres, del duet de gralla i acordió Criatures
Criatures

El 4 de juny, el 27è Dia del Galler arrencarà amb el concert de Criatures, el grup que encapçalen el graller empordanès Ivó Jordà i l'acordionista vallesà Marçal Ramon, i que des de fa un temps s'ha ampliat a quartet amb la parcipació de Marc Vall (percussió) i Iu Boixader (contrabaix). Serà al Claustre de Sant Francesc a partir de les 20 h. L'endemà, 5 de juny, es farà un dels actes emblemàtics de la festa, el concert als balcons, al punt del migdia entre la plaça de la Vila i la Rambla de Sant Francesc, amb Els Quatrevents i els Grallers de l'Artús. I a la tarda, a Cal Figarot, es presentarà el llibre Esbós d'un músic, que repassa la vida i la trajectòria com a graller del vendrellenc de l'històric músic Jaume Vidal i Vidal, per continuar amb el concert de la colla Quatre Quarts. El diumenge 6 de juny, finalment, el tradicional Concert del Dia del Graller, en què van desfilant per l'escenari diversos grallers i colles, es farà a partir del migdia a Cal Figarot.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]