Etiqueta dia del graller

Torna el Dia del Graller, adaptat

La popular festa de Vilafranca del Penedès es farà del 4 al 6 de juny

Son temps peluts i de resistència per a la cultura popular. L'any passat no va poder fer-se el Dia del Graller, que organitza la Coordinadors de Grallers de Vilafranca. Però enguany torna, en un format adaptat, del 4 al 6 de juny i la participació, entre altres, del duet de gralla i acordió Criatures

Nous horitzons per al Dia del Graller

La trobada de Vilafranca del Penedès es renova i surt a conèixer els parents de la gralla d'arreu del món

Després de celebrar l'any passat el 25è aniversari, el Dia del Graller presenta l'edició del 2019 replantejant alguns dels seus elements i introduint dos grans canvis: es concentrarà en un cap de setmana, del 3 al 5 de maig, i inicia el cicle Les Gralles del Món, posant el focus d'atenció en Occitània. 

Sense gralles no hi ha festa

El 25è Dia del Graller omple de música Vilafranca del Penedès

Sense música no hi ha revolució i sense gralles no hi ha festa. Ho saben bé a la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, que aquest mes d'abril celebrarà la 25a edició del Dia del Graller amb activitats de tota mena: concerts, tocs a diversos espais, tallers, fira de lutiers, etc.

Gralles! I orgues, i acordions, i àligues...

El 24è Dia del Graller, el 31 de març, 1 i 2 d'abril a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès ja es prepara per una nova edició del Dia del Graller. Enguany, a més de la trobada de colles pròpiament dita, s'hi presentaran entre altres un parell de duos ben especials: el de gralla i orgue format per Jonatan Carbó i Jordi Mestres i el de gralla i acordió Criatures

Gralla, festa gran

El 23è Dia del Graller, a Vilafranca del Penedès del 15 al 17 d'abril

La gralla, que segueix fent-se gran, viurà el proper cap de setmana una de les seves dates més assenyalades de l'any: el 23è Dia del Graller de Vilafranca del Penedès, amb cercaviles, concerts, presentacions, fira de lutiers, actuacions als balcons i debats de carajillo.

Vilafranca, ciutat grallera

22è Dia del Graller, del 17 al 26 d'abril

Ja fa uns quants anys que el Dia del Graller, que organitza la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, no és un dia sinó uns quants. La 22a edició comença aquest 17 d'abril a la capital de l'Alt Penedès i inclou una bona pila d'activitats al voltant de la música de gralles.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]