Actualitzat el 14/06/2021

Allau de participants al XXV Cant al Ras

L'encontre de Massalfassar, aquest 19 de juny, estarà dedicat a la memòria de Jordi Fàbregas

El Cant al Ras de Massalfassar arriba al XXV aniversari. Després de l'edició virtual del 2020, la Colla de Dimonis de Massalfassar ha volgut assegurar enguany la presencialitat. Per això el popular encontre de cant rural tindrà lloc el tercer dissabte de juny (i no de maig, com era costum).
El grup polifònic Cor Bella, al Cant al Ras del 2013 Foto: Arxiu Dimonis de Massalfassar

A causa de les mesures COVID, al Cant al Ras 2021 tampoc no es podrà celebrar el multitudinari sopar on compartien taula públic i participants, ni serà possible l’habitual participació espontània. Per assistir-hi serà necessari registrar-se i adquirir l’entrada per mitjà de la plataforma notikumi.com

Allau de participants
Aquesta XXV edició serà, amb tota seguretat, la més participativa i diversa de la seua llarga història. La resposta de músics, músiques, cantadores i cantadors ha estat tan unànime i entusiasta que l’organització ha hagut de tancar la inscripció ben bé dues setmanes abans de la celebració. Fins aleshores ja havien confirmat la seua participació Teresa Segarra i l’Escola de cant d’estil de Gatzara, la Rondalla la Comarcal amb Hilari Alonso i Rebeca Martín, De Saó, Apa, Xavier de Bétera, la Rondalla Arnadí, l’Associació de Cants Occitans Dos Quinzets, la Rondalla del Grup de Balls Populars les Folies de Carcaixent, amb Isabel Cifres i Tonet Gutiérrez, la Rondalla Adesiara d’Algemesí amb Pixurri d’Albal, Trompa i Fil, Urbàlia Rurana, la Romàntica del Saladar, Tati de Godella i Mar Català, Toni de l’Hostal, Jesús Barranco i Mireia Tortosa, la Rondalla Bolvens, Marta Margaix, l’Escola de Dolçaina i Tabal del Xarquet de Massalfassar, Fernando el Rallat, Milio del Puig, Toni Rojas, Marga Bolea, Maru Bolea i Rafa Rosell, la glosadora mallorquina Antònia Nicolau Pipiu, la cantadora d’Amposta Imma de Sopa amb la Rondalla dels Ports, la Rondalla a l’Aire i la Quadrilla del Molí.

Homenatge a Jordi Fàbregas
El Cant al Ras dedicarà l’edició a la memòria de Jordi Fàbregas, músic i promotor cultural recentment desaparegut. Fàbregas, fundador i director del festival Tradicionàrius de Barcelona des l’any 1988, havia format part de formacions ben conegudes en l’àmbit de la cançó i del folk: el grup Coses, la Murga, Primera Nota o El Pont d’Arcalís en serien algunes de les més destacades.

Navega per les etiquetes

Jordi FàbregasMassalfassarCant al Ras

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]