Etiqueta cant al ras

El Cant al Ras festeja els 50 anys de Carraixet

La genuïna trobada de cançó tradicional, a Massalfassar el 21 de maig

S'acosta el tercer dissabte de maig i això vol dir que s'acosta el Cant al Ras. Aquest 21 de maig, la XXVI edició recupera el format habitual després de dos anys atípics i celebrarà els 50è aniversari de la fundació del Carraixet. I per descomptat, sopar al carrer i micròfon obert per a tots els cantadors.  

Allau de participants al XXV Cant al Ras

L'encontre de Massalfassar, aquest 19 de juny, estarà dedicat a la memòria de Jordi Fàbregas

El Cant al Ras de Massalfassar arriba al XXV aniversari. Després de l'edició virtual del 2020, la Colla de Dimonis de Massalfassar ha volgut assegurar enguany la presencialitat. Per això el popular encontre de cant rural tindrà lloc el tercer dissabte de juny (i no de maig, com era costum).

El Cant al Ras es reinventa en Cant al Recer

La XXIV edició de l'emblemàtica trobada a Massalfassar tindrà lloc a les pantalles

Enguany, com cada any, el tercer dissabte de maig hi haurà Cant al Ras. Però serà diferent a les vint-i-tres primaveres anteriors. Aquest cop l'escenari no serà la plaça de l'església de Massalfassar, sinó la pàgina de facebook de la Colla dels Dimonis del poble

El Cant al Ras homenatja Emili Vera

La trobada de cantadors de Massalfassar, aquest 18 de maig

Com cada tercer dissabte de maig, Massalfassar, a l'Horta Nord, acollirà la popular trobada de cantadors Cant al Ras. Aquest 18 de maig la XXIII edició servirà per homenatjar l'entranyable guitarrista i guitarroner xativí Emili Vera, mort el passat mes de desembre.

Tercer dissabte de maig, i a l'Horta el folk surt a raig

El Cant al Ras de Massalfassar celebra la XXII edició

El proper dia 19, el tercer dissabte de maig, tindrà lloc la XXII edició de la trobada Cant al Ras, un dels esdeveniments de referència pel que fa a la música tradicional i el cant popular valencià. La participació de grups emergents i l'estrena d'un documental marquen l'edició d'enguany. 

Massalfassar, capital del cant

El XXI Cant al Ras reuneix aquest dissabte 20 de maig cantadors i músics populars

Cada tercer dissabte de maig, la plaça de l'església de Massalfassar, a l'Horta del Nord, acull una trobada de cantadors i cantadores, oberta i participativa, impulsada pels Dimonis, que ha esdevingut una cita emblemàtica del calendari musical: el Cant al Ras. Enguany serà la 21a edició. 

Al ras es canta millor

La vintena edició de la trobada de cantadors a Massalfassar, aquest 21 de maig

El Cant al Ras de Massalfassar, la trobada de cantadors més veterana de les comarques valencianes, celebrarà la vintena edició el proper 21 de maig amb una bona pila de cantadors, un funcionament més o menys espontani i un repertori encara més ampli arrelat en la tradició musical valenciana.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]