Actualitzat el 04/08/2021

Folk a la plaça del Tívoli

L'Orquestrina Trama obre el Música a la Vila del Vendrell

L'any passat no va poder celebrar-se a causa de la pandèmia, però aquest estiu torna el Música a la Vila, el cicle que programa música d'arrel cada dimecres d'agost a la plaça del Tívoli del Vendrell. Enguany hi actuaran l'Orquestrina Trama, Fetén Fetén, Newcat i Laura Esparza i Carlos Esteban
Orquestrina Trama

El Música a la Vila s'obre aquest dimecres 4 d'agost amb l'Orquestrina Trama, grup nascut el 2013 entre la Cerdanya i l'Alt Urgell que passen per un sedàs festiu peces d'arrel tradicional d'arreu del Pirineu. Set dies més tard, el dimecres 11 d'agost, serà el torn del duo castellà Fetén Fetén, format per Jorge Arribas i Diego Galaz, acordió i violí respectivament, que ofereixen un passeig per patrons tradicionals estesos arreu de la Península Ibèrica: jotes, charros, seguidilles, pasdobles, valsos... El 18 d'agost, música de nova creació i versos del Príncep dels Poetes amb el grup Newcat i la seva adaptació del deliciós Bestiari de Josep Carner, amb música de Joan Díaz i una formació, en aquesta ocasió, formada per Manu Sabaté, Gemma Abrié, Carles Belda i Josep Pedrals. Finalment, el dimecres 25 d'agost, el Música a la Vila es tancarà amb el duo valencià format per Laura Esparza i Carlos Esteban, els guanyadors de la darrera edició del Concurs Sons de la Mediterrània, que ja preparen un nou àlbum.  

Els concerts comencen a les 22 h. L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]