Etiqueta orquestrina trama

Telerevetlla folk al CAT

Aires del Montseny, La Portàtil.FM i l'Orquestrina Trama animaran la revetlla a través de les pantalles

Donades les circumstàncies, el Centre Artesà Tradicionàrius, l'Institut de Cultura de Barcelona i la Xarxa de les Cases de la Festa proposen una revetlla de Sant Joan alternativa i en digital. Aires del Montseny, La Portàtil.FM i l'Orquestrina Trama actuaran a través del nou canal de Youtube del Tradicionàrius.

Tres dies de danses, tallers i polifonies a la Colònia Tèxtil Cal Pons

El Berguedà Folk, del 7 al 9 de setembre a Puig-reig

El recinte històric de la Colònia Tèxtil Cal Pons, a Puig-reig, acollirà durant un cap de setmana una nova edició -la desena- del Berguedà Folk, amb un intens programa amb tallers de ball, polifonia, ioga... i també concerts i activitats de grups catalans, occitans i francesos. 

Joves esporògens

Orquestrina Trama, Aires del Montseny i Cia Torreta, triple nit de ball folk al Tradicionàrius

Triple sessió de jove ball folk aquest dissabte 17 de gener al Tradicionàrius. A partir de les 21 h Orquestrina Trama, Aires del Montseny i Cia. Torreta prometen convertir el CAT en una plaça de poble per ballar amb el que, en terminologia de Marcel Casellas, es coneix com a 'repertori esporogen'. 

Balkan Paradise Orchestra, guanyadores del X Concurs Sons de la Mediterrània

Van imposar-se a la final a la Fira Mediterrània de Manresa

Les noies de Balkan Paradise Orchestra són les guanyadores del X Concurs Sons de la Mediterrània, després de la final celebrada ahir 5 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, on també van actuar com a finalistes els grups Catfolkin, Els Jóvens i Orquestrina Trama.

La música torna a la Plaça del Folk

Orquestrina Trama, Balkan Paradise Orchestra i Dr. Batonga!, a la Festa Major de Gràcia

Després de la suspensió dels concerts a la Festa Major de Gràcia amb motiu dels atemptats a Barcelona i Cambrils, aquest dilluns 21 d'agost la música tornarà a sonar a la Plaça del Sol – Plaça del Folk amb dos dels flamants, l'Orquestrina Trama i les Balkan Paradise Orchestra, a més del punxadiscos Dr. Batonga! 

Concurs Sons 2017: ja hi ha finalistes

Balkan Paradise Orchestra, Catfolkin, Els Jóvens i Orquestrina Trama

La desena edició del Concurs Sons de la Mediterrània ja té finalistes, triats pel jurat d'entre les 39 propostes inscrites. Balkan Paradise Orchestra, Catfolkin, Els Jóvens i Orquestrina Trama actuaran a la final, que tindrà lloc el 5 d'octubre a la Taverna de la Fira Mediterrània de Manresa (22.30 h). 

Nit pirinenca al Tradicionàrius

El Pont d'Arcalís i l'Orquestrina Trama, al CAT aquest 26 de maig

Doble cita aquest divendres amb el folk d'arrel pirinenca al Tradicionàrius, on actuaran uns històrics, El Pont d'Arcalís, i una formació jove sorgida els darrers anys entre l'Alt Urgell i la Cerdanya, l'Orquestrina Trama. La cita és a partir de les 22 h.

A la vora del riu vermell...

El VI Rubrifolkum, de l'11 al 13 de març a Sant Boi de Llobregat

El Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, ja fa sis anys que programa i anima l'escena folk a la vora d'aquest riu que el romans van anomenar Vermell, que històricament ha regat horts i camps i que avui mira d'avançar entre fàbriques i carreteres... La sisena edició, el proper cap de setmana a Cal Ninyo.

Orquestrina Trama, el so dels Pirineus

Presentaran el seu primer disc al Tradicionàrius

L'any 2013 un grup de joves atrets per la música de ball dels Pirineus va formar l'Orquestrina Trama, amb un nom inspirat en el festival Trama de Bellver de Cerdanya. Encisats per la sonoritat ancestral que ressona a les serres que ens uneixen amb el País Basc, Occitània i l'Aragó, han recollit un repertori fresc i desenfadat al seu primer disc, Paralolop (Icaria, 2015), que presentaran al Tradicionàrius el proper dissabte 16 de gener. Enfilem cap al nord per conèixer la formació tot estrenant una de les peces de l'àlbum: "Rondèus encadenats".
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]