Actualitzat el 05/08/2021

Concerts de festa major al CAT

El Tradicionàrius torna a programar en l'agost gracienc i homenatja Jordi Fàbregas a la plaça de la Vila

Aquest 2021 tampoc no hi haurà plaça del Folk a la Festa Major de Gràcia. Però el Tradicionàrius manté el vincle amb diverses entitats de la vila i programarà cinc espectacles al CAT, a més de l'homenatge a Jordi Fàbregas que es farà a la plaça de la Vila.
De Paper

El 18 d'agost al migdia, la companyia d'espectacles i projectes multidisciplinaris De_paper presentarà Una poma, un pomer, espectacle a partir de dos anys amb músiques, dibuixos i titelles que parlen i reflexionen sobre la intel·ligència de la natura. El mateix 18 d'agost, però a les sis de la tarda, hi haurà ball d'envelat amb uns clàssics canviants de la música popular: La Portàtil FM. Sense mouren's del 18 d'agost, l'activitat es desplaçarà a les 20 h a la plaça de la Vila on s'homenatjarà Jori Fàbregas amb les Colles de Cultura de Gràcia i el concert Almanac 40 anys.

L'endemà, 19 d'agost, actuaran al CAT les Balkan Paradise Orchestra, formació d'onze integrants que fan tremolar els auditoris amb els vents d'influències balcàniques i un nou repertori que tot just comencen a rodar. El 20 d'agost, uns clàssics del barri, els Arrels de Gràcia, encendran amb rumba catalana la programació del CAT a la Festa Major de Gràcia. I el 21 d'agost, finalment, el col·lectiu Cor de Carxofa hi organitzarà el Combat de Glosa Vila de Gràcia.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]