Actualitzat el 02/11/2021

Gaites, flautes i busuqui: caliu assegurat

Ricard Ros i Luís Peixoto, a la Taverna del CAT

Aquest dimecres 3 de novembre, nova sessió de La Taverna del CAT (20.30 h), la trobada setmanal al bar del Centre Artesà Tradicionàrius per gaudir de la música folk amb esperit obert i participatiu. Els protagonistes d'aquesta sessió seran Ricard Ros (gaites i flautes) i Luís Peixoto (busuqui).
Ricard Ros i Luís Peixoto

El català Ricard Ros i el portuguès Luis Peixoto –a banda d'empènyer amb constància i entusiasme la cultura popular a Sant Boi de Llobregat– han col·laborat en infinitat de sessions i uns quants projectes: al grup de folk del Baix Llobregat RIU, al nou projecte ROS on es combinen el sac de gemecs amb l'electrònica, als Travelling Ratafia que compartexien amb la violinista Marta Barbero, i també a Geodesia, el darrer disc de Peixoto, centrat en la mandolina. De cara a la seva actuació a la taverna, avisen que faran peces catalanes, mallorquines, portugueses, gallegues... i el que més convingui.

La Taverna del CAT ofereix música folk en viu per a tots els públics cada dimecres de primavera i tardor. Actualment celebra la 23a edició. L'entrada és lliure amb reserva prèvia a [email protected]

Navega per les etiquetes

La Taverna del CATLuis PeixotoRicard Ros

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]