Etiqueta la taverna del cat

Gaites, flautes i busuqui: caliu assegurat

Ricard Ros i Luís Peixoto, a la Taverna del CAT

Aquest dimecres 3 de novembre, nova sessió de La Taverna del CAT (20.30 h), la trobada setmanal al bar del Centre Artesà Tradicionàrius per gaudir de la música folk amb esperit obert i participatiu. Els protagonistes d'aquesta sessió seran Ricard Ros (gaites i flautes) i Luís Peixoto (busuqui).

A la taverna del CAT venen pels camins i canten primavera

La 22a edició de la Taverna del CAT recorda Jordi Fàbregas

Aquest 14 d'abril, amb la parella formada per Ramon Manent i Mercè Pàmies, va donar-se el tret de sortida a la 22a edició de la Taverna del CAT. Aquesta primavera, el cicle d'actuacions inèdites i informals estarà protagonitzada per músics que han compartit aquest espai al llarg dels anys amb Jordi Fàbregas

El CAT reprèn l'activitat

Lali Bargalló i Blai Casals actuen aquest 25 de novembre a la Taverna

L'activitat musical es reprèn al Centre Artesà Tradicionàrius. Aquest dimecres 25 de novembre, a les 20 h, tornen les actuacions a la Taverna del CAT amb l'acordió diatònic de Blai Casals i la guitarra rumbera de Lali Bargalló. Hi haurà havaneres, rumbes, boleros i molt de sabor tropical. Riu-te'n dels Caribemix!

Taverna atarantel·lada

Piero Pesce i Jimmy Sciortino porten els sons del sud d'Itàlia aquest 13 de novembre al Bar del CAT

Ballar i expiar dimonis. Aquestes han estat dues de les grans funcions de la tarantel·la al sud d'Itàlia. Qui vulgui ballar, expiar dimonis o passar una bona estona, ho podrà fer aquest dimecres 13 de novembre a la Taverna del CAT de Gràcia, amb Piero Pesce i Jimmy Sciortino (21.30 h, accés lliure).

CAT en peu de Pau

Pau Vinyoles i Pau Benítez animen la Taverna del CAT aquest 16 de maig

Hi ha qui diu que s'assemblen... sigui com sigui, tots dos es diuen Pau i tots dos són músics i actius animadors de l'escena folk catalana. Aquesta nit, Pau Vinyoles, d'Esplugues de Llobregat, i Pau Benítez, de Mataró, faran duo per animar com cal la Taverna del CAT (21.30 h, entrada lliure). 

Per Nadal, música tradicional

Perepau Ximenis i Enric Badal, aquest 20 de desembre a la Taverna del CAT

Dimecres 20 de desembre (21.30 h) se celebrarà la darrera sessió del trimestre de la Taverna del CAT, les actuacions gratuïtes al Bar del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. Els encarregats de començar a escalfar el Nadal amb música tradicional seran l'acordionista Perepau Ximenis i el violinista Enric Badal.

Belda i Marimon, del millor del món

Els dos acordionistes actuen plegats a la Taverna del CAT

Carles Belda i Francesc Marimon són de lo milloret del món pel que fa a la música folk, alegre i participativa. Aquest dimecres 25 d'octubre animaran plegats amb els seus acordions diatònics la Taverna del CAT de Gràcia. A partir de les 21.30 h, entrada lliure.   

Esperits animals

Jess Whelligan i Chris Jones, a la Tavenra del CAT aquest 18 d'octubre

Aquest dimecres 18 d'octubre arriba a la Taverna del CAT de Gràcia Animal Spirits, un duet barceloní de música tradicional de la Gran Bretanya, Irlanda, els Estats Units i una mica més enllà: els anglesos Jess Whelligan (violoncel i veu) i Chris Jones (mandola, tambour i gungru).

A la taverna del CAT deixen entrar criatures

Ivó Jordà i Marçal Ramon, aquest 18 de novembre

La gralla d'Ivó Jordà i l'acordió diatònic de Marçal Ramon es trobaran aquest dimecres 18 de novembre en una nova sessió de La Taverna del CAT. La cita és al bar del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia a partir de les 21.30 h, amb entrada gratuïta.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]