Actualitzat el 09/02/2022

Violinada a Besalú

La XIV edició es farà a l'Escola de Música Municipal de l'11 al 13 de febrer

La Violinada, la Trobada de violins i instruments afins que fins ara s'havia celebrat a Argelaguer, no es mourà de la Garrotxa, però celebrarà la XIV edició a l'Escola de Música Municipal de Besalú. Hi haurà activitats al voltant de violins, violoncels, rabequets... i concerts com els de la sueca Lena Jonsson.  
Lena Jonsson

El divendres 11 de febrer, després de la tocada informal, cantada i acollida, hi haurà cançons i gresca amb el duet acústic Ganxet Elèctric i els Julivert. L'endemà, dissabte 12 de febrer al matí, es faran els habituals tallers de violí i violoncel (amb Guillem Ballaz, Aniol Nebot, Panxito, Simone Lambregts i Martín Meléndez), a més d'una xerrada sobre rabequets amb Jaime del Blanco i Josep Cruelles. I a partir del migdia, taller de dansa amb Ramon Cardona i de corrandes improvisades amb Christian Simelio. Havent dinat, la cantada de sobretaula donarà pas a la continuació dels tallers de violí, violoncel i cançons, i també de danses catalanes amb Patri Garcia i Xavier Rota, i de dansa sueca amb Lena Jonsson. A la nit hi haurà concert i ball amb la mateixa Lena Jonsson i el grup garrotxí Niu.

Finalment, el diumenge 13 de febrer continuaran els tallers, i al migdia es farà la tradicional cercavila amb vermut. A la tarda, hi haurà la mostra final dels tallers i un escenari obert dinamitzat per Anaís Falcó i Panxito

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]