Actualitzat el 02/03/2022

Jordi Molina estrena formació a la Casa de Cultura de Girona

El tenorista i compositor blanenc hi presentarà el seu nou quintet amb un concert antològic

Els Concerts dels Divendres, el cicle d'actuacions de proximitat a la Casa de Cultura de Girona, s'obre aquest 4 de març amb l'actuació del tenorista i compostior Jordi Molina (20 h), que presentarà amb un nou quintet un repertori basat en composcions dels darrers discos i arranjaments de cançons tradicionals.
Jordi Molina

El tenorista Jordi Molina, amb una llarga trajectòria en què ha passejat el so de la tenora per tota mena d'estils i contextos, protagonitzarà la primera actuació del cicle 'Els concerts dels divendres' a l'auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Els músics que l'acompanyen en aquesta nova etapa són Marcel Torres (guitarra), Jordi Morell (bateria), Lluís Subiranas (contrabaix) i Júlia Molina (veu).

A més, el cicle també recuperarà una de les propostes del Circuit Folc que la passada tardor es va haver de posposar: la del duo mallorquí de música d'arrel format per la cantant i cantautora Clara Fiol i el guitarrista Joan Vallbona (29 d'abril).

Navega per les etiquetes

Casa de CulturaGironaJordi Molina

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]