Actualitzat el 27/04/2022

Clara Fiol i Joan Vallbona tanquen la gira Petiteses a Girona i Celrà

Actuaran dins del Circuit Folc els propers 29 i 30 d'abril

Els mallorquins Clara Fiol i Joan Vallbona passegen des del 2017 una proposta en què exploren músiques i paraules, on la guitarra elèctrica es fusiona amb els cants tradicionals. Els seus concerts a Girona i Celrà, que a la tardor van posposar-se, es faran finalment aquest cap de setmana.  
Clara Fiol i Joan Vallbona Foto: Jon Orrmaechea

Després de publicar el primer disc, l'eclèctic Silueta (autoeditat, 2018), actualment presenten un nou projecte, Petiteses, més centrat en la senzillesa i concebut com 'una invitació a la calma' a partir de composicions pròpies i algunes versions. El seu concert del Circuit Folc a Girona forma part també del cicle Els Concerts dels Divendres, de la Casa de Cultura de Girona. Tindrà lloc el divendres 29 d'abril a les 20 h. L'endemà, i també dins del Circuit Folc, estaran a la plaça de la Ronda de Baix de Celrà, a les 18.30 h.

A banda de formar part del trio Marala, Clara Fiol ha posat la seva veu en força projectes i és també poetessa –ha publicat el llibre Miloques i rabasses (Documenta Balear, 2018). Amb aquest projecte més personal compta amb la complicitat de Vallbona, guitarrista que va conèixer a Barcelona i amb qui anteriorment tenia un quintet de jazz.   

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]