Actualitzat el 06/05/2022

El Rubrifolkum deixa l'hivern enrere

L'onzena edició del cicle folk de Sant Boi de Llobregat es farà del 2 al 4 de juny

El Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, es presenta enguany una mica més tard del que era habitual, amb noves dates, nous espais i nous formats. Es farà del 2 al 4 de juny, i s'hi podran escoltar algunes de les propostes emergents que estan renovant la música folk i d'arrel catalana. 
Manu Sabaté particparà a la nova iniciativa 'Patis amb encant i folk'

El músic pirinenc Arnau Obiols presentarà el dijous 2 de juny el sensacional disc Tost (Segell Microscopi, 2019) als jardins del Centre d'Art Can Castells. Per la seva banda, Joana Dark i Electrogralla compartiran una nit, la del dissabte 4 de juny, a cavall de la tradició l'electrònica als Jardins de l'Ateneu Santboià. 

També es recuperen activitats com la glosa a les tavernes del nucli antic, aquest cop amb les cantadores Núria Casals i Fardatxa, en la que serà la cinquena edició del Cercatasques (divendres 3 de juny, a partir de les 20 h). I s'introdueix una nova proposta, el "Folk d'eixida", que el dissabte 4 de juny a partir del migdia farà circular tres propostes de folk –el trio Biterna, el graller i clarinetista Manu Sabaté i el duo Bum Ditty– per tres patis amb encant del barri de Marianao, oferint actuacions de 25-30 minuts a un públic dividit en tres grups. Acabada aquesta experiència de folk de distància curta, hi haurà dinar de germanor al pati de les cases del carrer Miquel de la Fundació Marianao. Per descomptat, amb sobretaula musical. 

Electrogralla

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]