Actualitzat el 19/05/2022

El Cant al Ras festeja els 50 anys de Carraixet

La genuïna trobada de cançó tradicional, a Massalfassar el 21 de maig

S'acosta el tercer dissabte de maig i això vol dir que s'acosta el Cant al Ras. Aquest 21 de maig, la XXVI edició recupera el format habitual després de dos anys atípics i celebrarà els 50è aniversari de la fundació del Carraixet. I per descomptat, sopar al carrer i micròfon obert per a tots els cantadors.  
El grup Carraixet i la seva emblemàtica furgoneta Ebro

El Cant al Ras va néixer el 1997 i ha esdevingut un gran aparador primaveral per a l'escenari d'arrel valenciana. Enguany, celebrarà el 50è aniversari de la fundació de Carraixet, grup familiar de Tavernes Blanques que ha anat renovant la seva formació, sempre al voltant de l'esperit festiu, arrelat i reivindicatiu. Els propers mesos, Carraixet publicarà un nou disc i un llibre que repassarà la seua trajectòria.

Pel que fa a la participació artística, hi han confirmat la presència, a més dels mateixos Carraixet i alguna sorpresa, la Rondalla dels Ports amb Noèlia Llorens, el grup De Saó, la Quadrilla del Molí amb Teresa Sergarra, Arrop i Talladetes, la Xe-ranga, el grup Els de l'Horta amb Fernando el Rallat, Milio del Puig, Marga Bolea i Mari Carmen Cuenca, la Rondalla Arnadí amb Xavier de Bétera, la Maria, Marta Margaix amb Berta Iñíguez i El Xarquet, l'escola de tabal i dolçaina de Massalfassar, que obrirà la nit.

També es presentaran algunes peces del primer disc en solitari de la violinista Marta Margaix, El violí valencià, i Sira-cota. La història dels instruments perduts, un conte ideat per l'associació Espai de So per reivindicar el patrimoni musical de les Terres de l'Ebre, a càrrec de La Rondalla dels Ports i Noèlia Llorens.  

Navega per les etiquetes

CarraixetMassalfassarCant al Rasfolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]