Actualitzat el 19/09/2022

Per escoltar i per ballar

Flowk avança un primer senzill del seu primer disc, 'Trobada'

El trio de folk instrumental Flowk presenta "T'enyoro / desembre", un ball pla i corranda compost per l'acordionista Marc del Pino. És l'avançament del seu primer disc, Trobada (Segell Microscopi, 2022) que es publicarà el 30 de setembre i es presentarà el 8 d'octubre a la Fira Mediterrània. 
Flowk 

Flowk són Marc del Pino (Esplugues de Llobregat, 1978), Ciscu Cardona (Sant Just Desvern, 1988, guitarra acústica) i Xavi Castanys (Palamós, 1973, mandolina). El 2019 van formar aquest trio amb el propòsit de dur el ball folk arreu amb un repertori de composicions pròpies. El seu nom, de fet, és una barreja d'un estil, el folk, i una manera de d'entendre la música, el flow. Després de presentar Trobada a la Fira Mediterrània de Manresa (8 d'octubre, Taverna Cervesa Guineu, 22.30 h), viatjaran al festival Tradhivernales, a Sommières, el 21 de gener.

Pel que fa al disc, reuneix una desena de composicions, s'ha gravat a l'estudi So.cat de Pau Vinyoles, a Esplugues de Llobregat, i compta amb quatre col·laboracions que afegeixen colors diferents a algunes de les peces: Sílvia Murillo (violí), Pau Benítez (flabiol), Manu Sabaté (gralla, tenora i clarinet baix) i Xavi Carbó (contrabaix).  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]