Actualitzat el 28/08/2023

Trenta anys d'Una Nit Folk

Del 7 al 9 de setembre, l'emblemàtica trobada de Quart de Poblet està d'aniversari

Del 7 al 9 de setembre, la plaça de l'Església de Quart de Poblet, a l'Horta Sud, acollirà la trentena edició d'Una Nit Folk, l'entranyable trobada de música d'arrel que organitza l'associació cultural El Mussol amb concerts, balls, sopars de faixa, tallers, cercaviles, espectacles infantils, etc.
Urbàlia Rurana actuarà a Quart de Poblet dins d'Una Nit Folk

L'edició d'enguany culminarà el dissabte 9 de setembre a la nit amb les actuacions d'un dels grups cabdals de la música popular valenciana, Urbàlia Rurana, i del trio gascó Man Encantada. Serà poc després del tradicional sopar de faixa i de la cercavila i dansà popular amb la Colla Valçaina oferirà pels carrers del centre del poble.

Com a preàmbul del festival, el dijous 7 de setembre tindrà lloc l'onzena edició d'Una Nit Folketa, la variant de la trobada per als més menuts, en aquesta ocasió amb l'espectacle de Pep López i sopars de duro.

I entremig, el divendres 8 de setembre, havent sopat, a la mateixa plaça, hi haurà bureo amb l'agrupació de Biar Sagueta Nova.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]