Etiqueta quart de poblet

Dolçaina i acordió a Quart de Poblet

El 19 de juny, amb Pau Puig i Cati Plana

El proper dissabte 19 de juny, l'Associació Cultural el Mussol de Quart de Poblet ha organitzat unes jornades al voltant de l'acordió a la Casa de la Cultura i el centre cultural El Casino. A més de tallers i projecció de documentals, els actes acabaran amb el concert de Cati Plana i Pau Puig.

Canta, toca i balla

La XXVII edició d'Una Nit Folk, del 5 al 7 de setembre a Quart de Poblet

"Canta, toca i balla". Aquest ha estat un dels pilars d'Una Nit Folk, l'emblemàtic festival que cada setembre organitza a Quart de Poblet l'associació cultural El Mussol. Enguany, entre bureos i tallers, hi actuaran els estonians Tallinna Tantsuklubi Muusikud i els catalans Corrandes son Corrandes.  

Una Nit Folk que dura 26 anys

L'emblemàtic festival de Quart de Poblet, del 6 al 8 de setembre

Les banderetes de colors guarnint la plaça de l'Església són un dels trets distintius del festival Una Nit Folk, que organitza des de fa 26 anys l'associació El Mussol. L'altre és l'amor per la música i el ball tradiconal, valencià i d'arreu. Entre els propers 6 i 8 de setembre celebrarà una nova edició.  

L'origen de l'acordió valencià

Exposició a la Casa de Cultura de Quart de Poblet del 2 al 23 de febrer

El proper 2 de febrer (19.30 h) s'inaugurarà a la Casa de Cultura de Quart de Poblet l'exposició "L'origen de l'acordió valencià". Reunirà més de cent acordions de diverses col·leccions i podrà visitar-se fins al dia 23 del mateix mes i acollirà a més dues conferències com a activitats complementàries. 

Concerts, tallers i sopars de faixa

El festival Una Nit Folk de Quart de Poblet celebra el 25è aniversari

Ja fa vint-i-cinc anys que l'associació cultural El Mussol, de Quart de Poblet, organitza un bon sarau a principi de setembre, a la plaça de l'Església al voltant del ball, el folk i la música tradicional. Del 7 al 8 de setembre, un any més, la plaça s'animarà amb ball d'arrel i banderetes de colors.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]