Actualitzat el 27/09/2023

Titana a Barcelona

La cantaora de Godella hi actuarà el 16 de desembre en el marc del Circuit Folc

S'acosta una nova edició del Circuit Folc i, de moment, ja s'ha donat a conèixer un dels concerts de la seva programació. I no serà un concert qualsevol: Noèlia Llorens 'Titana' actuarà al CAT de Gràcia, a Barcelona, el 16 de desembre. Música popular i tradicional del País Valencià i una veu entranyable.
Noèlia Llorens 'Titana'

Les cobles velles es renoven amb entusiasme de la mà de Noèlia Llorens 'Titana' i tota la seva banda, que pujaran a l'escenari del Centre Artesà Tradicionàrius en el marc del Circuit Folc 2023. La cantant va heretar el sobrenom del seu iaio. I del seu poble, Godella, l’amor incondicional per la música tradicional del País Valencià. Després d’haver après de mestres com el cantaor Josep Aparicio ‘Apa’ i la dolçainera Susana Díaz i d'haver cantat al costat de referents com Miquel Gil –amb qui va elaborar un sensacional passeig antològic i poètic per totes les comarques valencianes, Arrel (Acció Cultural del País Valencià, 2021)–, el seu primer disc com a solista, Titana (RC Estudio, 2022), representa un deliciós i vitaminat recorregut per malaguenyes, seguidilles, jotes, cuplets picantets de magatzem... amb arranjaments del pianista de Xàtiva Pau Chàfer i també amb un sentit homenatge a la seva família i tots aquells qui van inculcar-li l'amor per la música tradicional.

Navega per les etiquetes

TitanaTradicionàriusCircuit Folc

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]