Etiqueta apa

Apa canta les cançons de la seua vida

El cantaor de Godella versiona grans himnes generacionals al disc 'Sinergies'

Josep Aparicio 'Apa', veu de referència del cant tradicional valencià, obre nous camins amb Sinergies, un àlbum que sortirà el proper mes d'abril i on versiona en valencià clàssics de la cançó de la música popular que l'han marcat profundament.

Folk a flor de pell

Crònica de la tercera jornada de Fira Mediterània

Dissabte 12 d'octubre i moltes coses per festejar a la Fira Mediterrània de Manresa. La plaça Major i la Taverna van omplir-se amb grans propostes festives mentre en escenaris més petits s'hi van veure algunes perles. I va presentar-se el I Congrés Nacional de Música d'Arrel, que es farà a l'abril al CAT.

Buscant les arrels comunes

Capella de Ministrers connecta música antiga i tradicional valenciana al disc 'Arrels'

La connexió entre la música de tradició oral, les formes més arcaiques de composició i la interpretació amb criteris històrics és la clau d'Arrels (Licanus, 2018), el nou disc de la Capella de Ministrers de Carles Magraner. Hi ha fandangos, boleros, peteneres... i les veus d'Elia CasanovaApa.

Arrels sense barreres

Neix un nou festival de música, patrimoni i tradició a Torrent

A Torrent se celebra, des d'avui dilluns 5 de febrer i fins el proper divendres 9, un nou festival intercultural, Arrels. De la mà de la Fundació Cultural de la Capella de Ministrers es programaran a diversos espais conferències i concerts que posen en relació la música amb la tradició i el patrimoni. 

Set sols i set llunes a Tavernes de la Valldigna

Apa protagonitza l'obertura del 25è festival de músiques mediterrànies i lusòfones

Tavernes de la Valldigna, a la Safor, tornarà a ser aquest estiu una de les seus del festival itinerant Sete Sois Sete Luas. Tot i que el gruix de la programació es desenvoluparà del 9 al 14 d'agost, aquest 12 de juliol hi haurà un preàmbul amb el grup del cantaor Josep Aparicio 'Apa', que presentarà les seves Flamencianes. 

Tots els xiquets la seguíem...

Estrenem el clip amb la versió d'Apa d'"Homenatge a Teresa"

Entre el cant tradicional valencià i el flamenc, la veu d'Apa presenta el disc Flamencianes (Mesdemil, 2017). A Sons de la Mediterrània i Enderrock.cat estrenem el clip d'una de les cançons, la popular "Homenatge a Teresa", d'Ovidi Montllor. El 29 d'abril actuarà a Godella. El 25 de maig, a Barcelona.

Cicle folk a Godella

Carles Dénia, Apa i Maria Arnal amb Marcel Bagés, al teatre Capitoli

Al Teatre Capitoli de Godella tindrà lloc aquests mesos un cicle de música folk en valencià. Hi sonaran tres veus de pes: Carles Dénia amb la seva rondalla La Nova Rimaire, el cantaor Josep Aparicio 'Apa' i el duo de veu i guitarra elèctrica Maria Arnal i Marcel Bagés.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]