Etiqueta bellver de cerdanya

Música tramada enmig del Pirineu

La 7a Mostra de Músiques de les Muntanyes d'Europa, del 10 al 12 d'agost a Bellver de Cerdanya

El festival Trama de músiques de muntanya ja ha presentat la setena edició, que es farà del 10 al 12 d'agost a Bellver de Cerdanya. Els dies previs, a més, el cicle Entramat escamparà la música d'arrel per diversos indrets de la comarca. 

Les muntanyes d'Europa es concentren a Bellver de Cerdanya

La VI edició del festival Trama, del 10 a l'11 d'agost

El poble de Bellver de Cerdanya acollirà el cap de setmana del 10 al 12 d'agost la sisena edició del Trama, la mostra de Músiques de les Muntanyes d'Europa. Hi haurà propostes principalment de Catalunya, però també del País Basc, d'Occitània, de Sardenya i dels Apenins.

Entramats de cim en cim

La IV Mostra de Músiques de les Muntanyes d'Europa, a Bellver de Cerdanya del 10 al 12 d'agost

De l'humil i antiquíssim rabequet a tota una orquestra pirinenca de folk i jazz. El festival Trama, amb seu central a Bellver de Cerdanya, celebra la quarta edició del 10 al 12 d'agost posant de relleu el valor de les músiques de les muntanyes d'Europa, i especialment de Catalunya.

Música bretona i gralla als Pirineus

Spontus i Manu Sabaté presenten el seu projecte conjunt al festival Trama de Bellver

Aquest 12 d'agost a Bellver, en el marc del festival Trama de músiques de muntanya, es presentarà el nou projecte que uneix el grup de folk bretó Spontus amb la gralla de Manu Sabaté. Hi arribaran rodats, ja que aquests dies el graller és a la Bretanya fent una residència amb ells i fent unes quantes actuacions.

El cartell de la Trama

3a Mostra de Músiques de les Muntanyes d'Europa a Bellver

S'ha donat a conèixer el cartell i els horaris de la tercera edició del festival Trama, la mostra de músiques de les muntanyes d'Europa, se celebrarà els pròxims 10, 11 i 12 d'agost a la localitat pirinenca de Bellver de Cerdanya. En total seran disset grups o artistes de sis territoris muntanyosos diferents d'arreu d'Europa.

Teixint ponts a Bellver

Les músiques de muntanya europees ressonaran a la Cerdanya al festival Trama

La tercera edició del festival Trama, la mostra de les músiques de muntanya d'Europa, se celebrarà els pròxims 10, 11 i 12 d'agost a la localitat pirinenca de Bellver de Cerdanya. L'edicó d'enguany tornarà a convocar el concurs perquè nous grups tinguin la possiblitat d'actuar en el marc del festival. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]