Etiqueta diada de la rumba

La Diada de la Rumba torna a l'Apolo

La desena edició de la festa anual de la Forcat, l'11 de novembre

La Diada de la Rumba, la gran trobada anual que cada tardor organitza l'associació Forcat, tornarà en la seva desena edició a un espai on ja s'havia celebrat alguna vegada: l'Apolo. La Diada tindrà lloc el diumenge 11 de novembre al llarg de tot el dia amb tallers, exposicions i la popular Super Rumba Jam final.

La Diada de la Rumba a Barcelona

Tallers i jam rumbera, aquest 3 de desembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

La Diada de la Rumba celebrarà la IX edició a Barcelona aquest diumenge 3 de desembre a la Fabra i Coats de Barcelona, després d'una tardor amb activitats a Madrid, Girona i Mataró, a més del II Simposi Nacional de la Rumba Catalana, celebrat el cap de setmana passat al CAT de Gràcia.   

Quo vadis, rumba catalana?

El II Simpòsium Nacional de la Rumba Catalana reuneix músics i acadèmics el 26 de novembre al CAT

El 2008, el I Simpòsium Nacional de la Rumba Catalana va servir per debatre i posar les bases de l'associació Forcat. Aquest 26 de novembre se'n celebrarà la segona edició per fer balanç, analitzar perspectives, valorar la candidatura a Patrimoni de la Unesco i recordar la gresca olímpica amb Los Manolos

La Diada de la Rumba arriba a Mataró

La Màlaga i Miliu Calabuch tancaran la jornada del 19 de novembre a la capital maresmenca

La Diada de la Rumba, organitzada per la Forcat, celebra la IX edició aquesta tardor amb actes a diverses seus. El proper 19 de novembre l'acció es trasllada a una de les ciutats amb més solera pel que fa a la rumba catalana: Mataró. Hi haurà tallers, projecció cinematogràfica i concerts finals gratuïts. 

La gran festa rumbera a Barcelona

La VII Diada de la Rumba, el 29 de novembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

Per setè any consecutiu, l'associació Foment de la Rumba Catalana organitza la Diada de la Rumba, una festassa rumbera amb tota mena d'activitats gratuïtes. Enguany es farà per primer cop a la fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu. Serà el diumenge 29 de novembre, des del matí fins a la nit, amb reconeixements inclosos per a dues grans figures femenines del gènere: La Payoya i Maruja Garrido.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]