Actualitzat el 01/12/2017

La Diada de la Rumba a Barcelona

Tallers i jam rumbera, aquest 3 de desembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

La Diada de la Rumba celebrarà la IX edició a Barcelona aquest diumenge 3 de desembre a la Fabra i Coats de Barcelona, després d'una tardor amb activitats a Madrid, Girona i Mataró, a més del II Simposi Nacional de la Rumba Catalana, celebrat el cap de setmana passat al CAT de Gràcia.   
Derrumband serà un dels grups participants a la jam rumbera 

Durant el matí hi haurà taller de ball per rumba amb Marta Allué (de Gràcia Flamenca) i de cant, guitarra i percussió amb els músics de Micu Trio. Abans de dinar, es farà un lipdub conjunt dels dos tallers. I a la tarda, a partir de les 16 h, tindrà lloc la ja tradicional Super Rumba Jam, que enguany tindrà la participació dels grups Ai Ai Ai, Derrumband, Micu, Alma de Boquerón, Embolingats, Morosito, Carlos Miñarro, La República Rumbera, Son de la Rambla i Peret Reyes amb el seu fill Candeli. A més, es nomenarà un nou soci d'honor de Forcat, que aquest cop ve de Lleida: l'Oncle Rafael Salazar. Totes les activitats de la Diada de la Rumba són gratuïtes.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]