Etiqueta josep maria ribelles

Endavant Kepa Junkera!

El Tradicionàrius obrirà la 33a edició celebrant l'amistat amb l'acordionista basc

Les col·laboracions de Kepa Junkera amb el Tradicionàrius han estat nombrosíssimes i diverses. Per això, ara que el músic basc no pot ser als escenaris per motius de salut, el festival li dedicarà la primera nit de la propera edició. Serà el 10 de gener, amb la participació de molts amics i col·legues.

Batecs de folk-rock

Josep Maria Ribelles crea el grup Lycankluzh inspirant-se en clàssics del gènere dels setanta i vuitanta

El genuí sabor de les grans bandes de folk-rock dels anys setanta i vuitanta és un llegat que reivindiquen molts músics, més enllà de les modes. Entre ells hi ha l'arpista Josep Maria Ribelles, que enguany ha creat el grup Lycankluzh juntament amb destacats músics de Cerdanyola del Vallès. 

Kepa i Ribelles, qüestió d'equilibri

Crònica de la presentació del disc 'Enllà' a Cerdanyola del Vallès

Diumenge passat, l'arpista Josep Maria Ribelles i el trikitilari Kepa Junkera van presentar el seu disc conjunt, Enllà, a la casa del primer: Cerdanyola del Vallès. Els que hi van ser ho poden conifrmar: hi va haver instruments amb sabor, amistat i gust per compartir la música més enllà de les modes.

Danses, amistat i paganisme

Entrevista amb Josep Maria Ribelles (2)

Enllà (Satélite K, 2017), gravat per Josep Maria Ribelles amb la complicitat del seu amic Kepa Junkera, és un disc de so essencial i artesanal. A Sons de la Mediterrània entrevistem en dos capítols l'arpista de Cerdanyola del Vallès per saber-ne més detalls. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]